Let op: spoorwerkzaamheden

Supremacy Australia 2018

Belangrijk: bereikbaarheid Supremacy 2018

Tijdens Supremacy zijn er werkzaamheden aan het spoor tussen Tilburg en ’s-Hertogenbosch. Dit houdt in dat er vanaf Tilburg geen treinen rijden naar ’s-Hertogenbosch en terug.

Rotterdam/ Delft/ Schiedam

Bezoekers uit de richting van Rotterdam, Delft, Schiedam of uit de omgeving van deze steden, dienen om te reizen via Utrecht Centraal. Houd er rekening mee dat zowel de heen- als terugreis ongeveer 15 tot 30 minuten langer zal duren dan je gewend bent.

Check je reis in de NS reisplanner of NS Reisplanning Xtra app. Plan ook alvast je terugreis.

Tilburg/ Vlissingen/ Breda/ Dordrecht/ Roosendaal/ Antwerpen

Kom je uit Tilburg, Vlissingen, Breda, Dordrecht, Roosendaal, Antwerpen of uit de omgeving van deze steden, dan kun je met vervangend busvervoer vanaf Gilze-Rijen of Station Tilburg naar ’s-Hertogenbosch reizen. Houd er rekening mee dat zowel de heen- als terugreis ongeveer 20 tot 40 minuten langer zal duren dan je gewend bent.

Check je reis in de NS reisplanner of NS Reisplanning Xtra app. Plan ook alvast je terugreis.

Niet met de trein?

Georganiseerd vervoer per luxe touringcar
Kies voor het gemak van Event travel, zij zetten vanuit het hele land bussen in. Op deze wijze is Supremacy ook goed bereikbaar voor bezoekers zonder auto of bezoekers die niet willen rijden. Boek jouw bustickets via eventtravel.nl.

Waarom met de bus?
De busreis gaat van deur tot deur en je hoeft niet halverwege over te stappen. Je wordt vlak bij het festival afgezet en opgepikt. Bij het opstapschema staat achter elke opstapplaats de exacte locatie en de vertrektijd vermeld. Je kunt alleen een busticket kopen, maar ook een combiticket, dus een bus- en entreeticket in één. Zit jouw opstapplaats niet tussen het opstapschema, probeer dan 15 personen bij elkaar te krijgen en kies je eigen opstapplaats. Door nauw contact met de organisatie van het feest wordt een route gekozen waarbij kans op file beperkt is en worden er speciaal voor Event Travel bus-parkeerplaatsen gereserveerd.

Auto & Parkeren
Kom je met de auto naar Supremacy? Er is voldoende parkeergelegenheid bij de Brabanthallen. Volg de aanwijzingen op de borden en van het parkeerpersoneel dan ook op. Onthoud goed waar je de auto hebt geparkeerd. Parkeren kost € 15,- als je ter plekke een ticket koopt. Zorg dat je dit contant bij je hebt. In de voorverkoop kunnen parking tickets ook gekocht worden op de website van de Brabanthallen.

Touringcars
Indien je een eigen busreis organiseert naar Supremacy kun je jouw bus aanmelden via deze link. Je krijgt dan voorafgaand aan het evenement vervoersinfo voor de chauffeur.