Check nu de Supremacy trailer!

Supremacy gaat door! šŸ”„

LET OP: de tijden en capaciteit van Supremacy zijn gewijzigd – voldoe zo snel mogelijk je restbetaling

SUPREME SOLDIERS, niets kan onze Nation of Supreme nog langer stoppen! Supremacy gaat zeker weten door 25 september!

De overheid heeft zojuist aangekondigd dat evenementen vanaf 25 september overdag (tot 00:00 uur) weer mogen plaatsvinden op 75% van de capaciteit. Om aan de nieuwe regels van de overheid te kunnen voldoen hebben we moeten besluiten om Supremacy te verplaatsen naar overdag en helaas ook de capaciteit aan te passen. Supremacy zal daarom plaatsvinden van 15:00 – 00:00 met een beperkte capaciteit. De volledige line-up is nu te vinden op supremacy.nl/line-up!

Omdat we aan de nieuwe eisen voor evenementen moeten voldoen, betekent dit helaas dat het niet voor iedereen die een aanbetaling heeft gedaan mogelijk is om een ticket vast te stellen. Als je een aanbetaling hebt gedaan en de restbetaling nog niet hebt voldaan, dan heb je nog steeds t/m 19 september om je order af te ronden, zolang de voorraad strekt. Wanneer we de maximale capaciteit (75%) hebben bereikt en je hebt je order nog niet hebt afgerond, dan krijg je automatisch een refund voor je aanbetaling. Zorg dat je er dus snel bij bent!

Mocht je al een volledig ticket hebben en door de wijziging in tijden niet meer bij het event aanwezig kunnen zijn, bieden we je de mogelijkheid om t/m 19 september een refund of voucher aan te vragen voor je ticket.

Alle kaartkopers ontvangen persoonlijk bericht over het voldoen van het restbedrag en de mogelijkheid tot het aanvragen van een refund of voucher. Check onze FAQ voor meer info op supremacy.nl/faq.

We kunnen niet wachten om eindelijk weer samen te komen op het eerste grote RAW hardstyle event van het jaar. Join the Nation of Supreme!