Supremacy 2023 FAQ

Supremacy vindt plaats op 30 september 2023 van 13:00 uur tot 23:00 uur in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch Nederland. Lees alle informatie over het event op deze pagina.

Algemeen

Supremacy
Brabanthallen
Diezekade 2,
5222 AK ‘s-Hertogenbosch
Nederland

Heb je vragen over Art of Dance of Supremacy? Aarzel niet om contact op te nemen, we helpen je graag!

Contactgegevens
Art of Dance
Transistorstraat 101
1322 CL Almere
Nederland
[email protected]
Supremacy Facebookpagina
Whatsapp (+31682590703).

Persaanvragen mogen naar [email protected], vanuit hier zal je aanvraag in behandeling +- 2-3 weken voor het event in behandeling worden genomen.

De minimumleeftijd voor Supremacy is 18 jaar. Dit betekent dat je 18 jaar ouder moet zijn op de dag van het evenement. Hierover zullen we geen uitzonderingen maken. Zorg ervoor dat je een geldige identiteitskaart meeneemt. Geen ID betekent geen entree!

Het is niet toegestaan om medicijnen mee te nemen zonder doktersverklaring. Is het wel noodzakelijk dat je je medicijnen neemt gedurende het event? Zorg er dan voor dat je een doktersverklaring mee neemt.

Daarnaast is het bij de EHBO mogelijk om te kolven en dit koel op te slaan tijdens het event.

Tijdens Supremacy feesten we veilig. Als je vragen hebt over het gebruik van alcohol of andere drugs ben je meer dan welkom op de Celebrate Safe-stand (ondersteund door Unity). Unity is een vrijwilligersproject in de Nederlandse partyscene. Hun vrijwilligers zullen meer dan blij zijn om je objectieve en openminded advies te geven over alcohol en andere drugs. Dit gebeurd anoniem en in een veilige omgeving.

Meer informatie over Celebrate Safe vind je hier.

Tijdens Supremacy is er een uitgebreide keuze aan verschillende etenswaren en drinken. Heb je een speciaal dieet? Maak je geen zorgen, we houden hier rekening mee en hebben ook vegetarische, veganistische en glutenvrije opties. Mocht je vragen hebben, neem dan contact met ons op via [email protected].

Tijdens Supremacy is er een rolstoeltoegankelijke entree is en zijn er mindervalide toiletten aanwezig.

Wij werken met een statiegeldsysteem op alle bekers, blikjes en flesjes die wij uitdelen aan de bar tijdens al onze evenementen. Om alles wat we uitdelen te recyclen, willen we zoveel mogelijk verzamelen. Op deze manier houden we het evenement samen schoon en zorgen we ervoor dat er geen afval op de grond ligt.

Hoe werkt dit
Je ontvangt gratis een recycle chip bij de ingang. Let op: deze chip is geen muntje waarmee je drankjes kunt betalen. Hij heeft geen waarde en kan alleen gebruikt worden voor het statiegeld.

 1. Eerste ronde? Lever je recycle chip in tijdens je bestelling aan de bar;
 2. Volgende ronde? Neem je lege beker/fles mee naar de bar en ruil hem in bij het bestellen van je nieuwe drankje;
 3. Ben je je beker kwijt? Dan moet je 0,5 munt betalen voor een nieuwe beker/fles;
 4. Klaar? Breng je lege beker/fles naar de bar en ruil hem in voor een recycle chip.

Zo houden we samen Supremacy schoon!

Vanwege het rookverbod in openbare ruimtes is het verboden te roken buiten de daarvoor bestemde rookruimtes bij Supremacy. Vanwege de hoge boetes die de NVWA oplegt voor roken buiten de aangewezen rookruimtes en vanwege de gezondheidsrisico’s hebben we besloten geen sigaretten te verkopen bij Supremacy waardoor je tijdens het evenement geen sigaretten kunt kopen.

Het is toegestaan ​​om een ​​e-smoker of vape mee te nemen. Zorg dat deze gevuld is. Het is niet toegestaan ​​om open vullingen mee te nemen, maar verzegelde. Roken is alleen toegestaan ​​in de daarvoor bestemde rookruimtes. We zouden uw begrip en medewerking in deze kwestie zeer op prijs stellen. Als je besluit te roken buiten de daarvoor bestemde rookruimtes, loop je het risico van het evenement verwijderd te worden. Bij voorbaat bedankt!

Het drugsbeleid bij Supremacy is zero tolerance. Dit betekent dat alle soorten soft- en harddrugs niet zijn toegestaan. Bij dance evenementen in geheel Nederland zal door politie strenger gecontroleerd worden op verboden verdovende middelen en iedereen die betrapt wordt op het meenemen van deze verboden middelen zijn we als organisatie verplicht over te dragen aan de politie.

Eten en drinken kun je kopen met tokens. Tokens kun je aan de kassa kopen met PIN, creditcard of contant geld. Er is geen geldautomaat aanwezig.

Er zijn e-lockers beschikbaar op Supremacy. Dit betekent dat je een pincode ontvangt, dus je hebt geen sleutel nodig. Zorg goed voor je pincode en zorg ervoor dat niemand het ziet wanneer je het op je kluisje invoert. We raden aan om je e-locker in onze voorverkoop te halen via supremacy.nl/tickets.

Alle soorten fotocamera’s zijn toegestaan op Supremacy. Neem die van jou mee en SPAM je socials vol! Vergeet niet om de hashtag #Supremacy2023 toe te voegen. Selfie sticks zijn toegestaan met een max. lengte van 1 meter.

Professionele videocamera’s zijn niet toegestaan, videocamera’s mogen niet groter zijn dan 20×20 cm.

Het kan helaas wel eens voorkomen dat je sieraden of andere waardevolle items worden gestolen tijdens een event. Samen met onze beveiliging proberen we deze situaties te allen tijde te voorkomen. We raden je aan om je meest waardevolle sieraden en spullen thuis te laten om te voorkomen dat je deze verliest.

Wat je niet mee mag nemen:

 • Vloeistoffen
 • Scherpe/gevaarlijke voorwerpen
 • Selfiesticks langer dan 1 m
 • Paraplu’s
 • Eten/drinken

Wat je mag meenemen:

 • Deoderant roller: een roller is toegestaan om mee te nemen, een spray daarentegen niet.
 • Zonnebrandcrème: Je mag zonnebrand meenemen mits dit niet in een spuitfles zit en de verpakking ongeopend/gesealed is.
 • Waterzak: Je mag een waterzak meenemen mits deze leeg is.

Hoe kom je er

De Brabanthallen zijn gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf het centraal station is het vijf minuten lopen naar de Brabanthallen. Bekijk www.ns.nl of www.9292.nl voordat je met de trein reist voor een reisadvies en de actuele vertrek- en aankomsttijden. Vergeet niet om ook je terugreis te plannen!

Ben je van plan om met een groep met de trein naar Supremacy te reizen? De NS biedt ook groep tickets aan.

Er rijden geen pendelbussen tussen het Centraal Station van ‘s-Hertogenbosch en Supremacy aangezien de locatie op loopafstand van het treinstation ligt.

Op een makkelijke en comfortabele manier naar Supremacy reizen? Onze buspartners organiseren busreizen vanuit heel Europa, inclusief de meeste Nederlandse vliegvelden. Check hier een overzicht van onze officiële buspartners.

Organiseer je een eigen busreis naar Supremacy? Meld je touringcar dan via deze pagina aan.

Er is voldoende parkeergelegenheid naast het evenemententerrein. Parkeerkaarten zullen verkrijgbaar zijn bij de ingang van de parkeerplaats (alleen contant) en online.

Wordt je gebracht en/of opgehaald? Heb jij even geluk! Je chauffeur kan je afzetten en ophalen op de aangewezen ‘Kiss & Ride’-locatie. Deze is duidelijk bewegwijzerd en goed bereikbaar voor zowel bezoekers als chauffeurs.

Als je per taxi naar Supremacy reist, zorg er dan voor dat de chauffeur de borden ‘Taxi’ naar de taxistandplaats volgt. Als je het evenement verlaat, staan ​​er taxi’s op de speciale stand. Je vindt de taxistandplaats door de borden te volgen.

Woon je dichtbij en stapt u op de fiets of scooter? Parkeer je fiets of scooter in de daarvoor bestemde fietsenstalling. Je vindt de fietsenstalling door de borden te volgen.

Ticket info

Tickets voor Supremacy 2023 moeten gepersonaliseerd worden. Wanneer je meerdere tickets in een order hebt besteld, is het nodig om elk ticket per bezoeker te personaliseren. Het personaliseren van de andere tickets binnen je order is mogelijk door in te loggen via je account (of door er een aan te maken als je deze nog niet hebt). Je kan maar 1 ticket per account claimen. Zodra iedereen binnen de order zijn of haar ticket heeft geclaimd zal de hoofd boeker de tickets via email ontvangen. Mocht dit niet werken, raden we je aan om contact op te nemen met Paylogic Support. Pas na het personaliseren ontvang je de tickets. Personaliseren is mogelijk t/m 30 september 2023 via supremacy.nl/personalize.

Wijzigingen na personalisatie
Heb je een fout gemaakt bij het personaliseren van je tickets of wil je je gepersonaliseerde tickets overdragen aan iemand anders? Je kan de naam op het ticket wijzigen via Ticket Transfer van PayLogic. Voer het email adres van je order en de barcode van het ticket in die je wilt overdragen/wijzigen. De nieuwe eigenaar van het ticket ontvangt een aparte email met een bijgewerkt ticket. De oude barcode is dan automatisch geannuleerd en zal niet meer zichtbaar zijn in jouw order. Hier vind je de Ticket Transfer tool voor Supremacy. Let op: aan het gebruik van de Ticket Transfer tool zijn kosten verbonden.