Supremacy 2024 FAQ

Supremacy vindt plaats op 14 september 2024 van 13:00 uur tot 23:00 uur in de GelreDome in Arnhem Nederland. Lees alle informatie over het event op deze pagina.

Algemeen

Supremacy
GelreDome
Batavierenweg 25,
6841 HN Arnhem
Nederland

Bij de GelreDome zijn er verschillende entrees: Entree E, Entree Q en de VIP entree. Check goed op je ticket bij welke entree je naar binnen moet en zorg dat je bij aanvang in de juiste rij gaat staan. De entrees -behalve de VIP- worden willekeurig toegewezen en het is dus niet mogelijk om dit om te ruilen voor een andere entree.

Heb je vragen over Art of Dance of Supremacy? Aarzel niet om contact op te nemen, we helpen je graag!

Contactgegevens
Art of Dance
Transistorstraat 101
1322 CL Almere
Nederland
[email protected]
Supremacy Facebookpagina
Whatsapp (+31682590703).

Persaanvragen mogen naar [email protected], vanuit hier zal je aanvraag in behandeling +- 2-3 weken voor het event in behandeling worden genomen.

De minimumleeftijd voor Supremacy is 18 jaar. Dit betekent dat je 18 jaar ouder moet zijn op de dag van het evenement. Hierover zullen we geen uitzonderingen maken. Zorg ervoor dat je een geldige identiteitskaart meeneemt. Geen ID betekent geen entree!

Het is niet toegestaan om medicijnen mee te nemen zonder doktersverklaring. Is het wel noodzakelijk dat je je medicijnen neemt gedurende het event? Zorg er dan voor dat je een doktersverklaring mee neemt.

Daarnaast is het bij de EHBO mogelijk om te kolven en dit koel op te slaan tijdens het event.

Tijdens Supremacy feesten we veilig. Als je vragen hebt over het gebruik van alcohol of andere drugs ben je meer dan welkom op de Celebrate Safe-stand (ondersteund door Unity). Unity is een vrijwilligersproject in de Nederlandse partyscene. Hun vrijwilligers zullen meer dan blij zijn om je objectieve en openminded advies te geven over alcohol en andere drugs. Dit gebeurd anoniem en in een veilige omgeving.

Meer informatie over Celebrate Safe vind je hier.

Tijdens Supremacy is er een uitgebreide keuze aan verschillende etenswaren en drinken. Heb je een speciaal dieet? Maak je geen zorgen, we houden hier rekening mee en hebben ook vegetarische, veganistische en glutenvrije opties. Mocht je vragen hebben, neem dan contact met ons op via [email protected].

Tijdens Supremacy is er een rolstoeltoegankelijke entree is en zijn er mindervalide toiletten aanwezig. Het is helaas niet mogelijk om het VIP deck in de zaal te betreden. Het is wel mogelijk om de VIP lounge te betreden, maar de aansluitende tribune is helaas niet rolstoeltoegankelijk.

Wij werken met een statiegeldsysteem op alle bekers, blikjes en flesjes die wij uitdelen aan de bar tijdens al onze evenementen. Om alles wat we uitdelen te recyclen, willen we zoveel mogelijk verzamelen. Op deze manier houden we het evenement samen schoon en zorgen we ervoor dat er geen afval op de grond ligt.

Hoe werkt dit
Je ontvangt gratis een recycle chip bij de ingang. Let op: deze chip is geen muntje waarmee je drankjes kunt betalen. Hij heeft geen waarde en kan alleen gebruikt worden voor het statiegeld.

  1. Eerste ronde? Lever je recycle chip in tijdens je bestelling aan de bar;
  2. Volgende ronde? Neem je lege beker/fles mee naar de bar en ruil hem in bij het bestellen van je nieuwe drankje;
  3. Ben je je beker kwijt? Dan moet je 0,5 munt betalen voor een nieuwe beker/fles;
  4. Klaar? Breng je lege beker/fles naar de bar en ruil hem in voor een recycle chip.

Zo houden we samen Supremacy schoon!

Vanwege het rookverbod in openbare ruimtes is het verboden te roken buiten de daarvoor bestemde rookruimtes bij Supremacy. Vanwege de hoge boetes die de NVWA oplegt voor roken buiten de aangewezen rookruimtes en vanwege de gezondheidsrisico’s hebben we besloten geen sigaretten te verkopen bij Supremacy waardoor je tijdens het evenement geen sigaretten kunt kopen.

Het is toegestaan ​​om een ​​e-smoker of vape mee te nemen. Zorg dat deze gevuld is. Het is niet toegestaan ​​om open vullingen mee te nemen, maar verzegelde. Roken is alleen toegestaan ​​in de daarvoor bestemde rookruimtes. We zouden uw begrip en medewerking in deze kwestie zeer op prijs stellen. Als je besluit te roken buiten de daarvoor bestemde rookruimtes, loop je het risico van het evenement verwijderd te worden. Bij voorbaat bedankt!

Het drugsbeleid bij Supremacy is zero tolerance. Dit betekent dat alle soorten soft- en harddrugs niet zijn toegestaan. Bij dance evenementen in geheel Nederland zal door politie strenger gecontroleerd worden op verboden verdovende middelen en iedereen die betrapt wordt op het meenemen van deze verboden middelen zijn we als organisatie verplicht over te dragen aan de politie.

Eten en drinken kun je kopen via je GelreDome wallet. Ben je al in bezit van een GelreDome wallet? Dan kan je hier je saldo op bekijken en opwaarderen. Ben je nog niet in het bezit van een GelreDome wallet? Deze zijn op meerdere plekken in de venue te koop. Je kan het resterende saldo gebruiken voor andere evenementen in de GelreDome, of terugvragen.

Er zijn e-lockers beschikbaar op Supremacy. Dit betekent dat je een pincode ontvangt, dus je hebt geen sleutel nodig. Zorg goed voor je pincode en zorg ervoor dat niemand het ziet wanneer je het op je kluisje invoert. We raden aan om je e-locker in onze voorverkoop te halen via supremacy.nl/tickets.

Alle soorten fotocamera’s zijn toegestaan op Supremacy. Neem die van jou mee en SPAM je socials vol! Vergeet niet om de hashtag #Supremacy2024 toe te voegen. Selfie sticks zijn toegestaan met een max. lengte van 1 meter.

Professionele videocamera’s zijn niet toegestaan, videocamera’s mogen niet groter zijn dan 20×20 cm.

Het kan helaas wel eens voorkomen dat je sieraden of andere waardevolle items worden gestolen tijdens een event. Samen met onze beveiliging proberen we deze situaties te allen tijde te voorkomen. We raden je aan om je meest waardevolle sieraden en spullen thuis te laten om te voorkomen dat je deze verliest.

Hoe kom je er

Op een makkelijke en comfortabele manier naar Supremacy reizen? Onze buspartners organiseren busreizen vanuit heel Europa, inclusief de meeste Nederlandse vliegvelden. Check hier een overzicht van onze officiële buspartners.

Organiseer je een eigen busreis naar Supremacy? Meld je touringcar dan via deze pagina aan.

Er is voldoende parkeergelegenheid naast het evenemententerrein. Parkeerkaarten zullen verkrijgbaar zijn bij de ingang van de parkeerplaats (alleen contant) en online.

Wordt je gebracht en/of opgehaald? Heb jij even geluk! Je chauffeur kan je afzetten en ophalen op de aangewezen ‘Kiss & Ride’-locatie. Deze is duidelijk bewegwijzerd en goed bereikbaar voor zowel bezoekers als chauffeurs.

Als je per taxi naar Supremacy reist, zorg er dan voor dat de chauffeur de borden ‘Taxi’ naar de taxistandplaats volgt. Als je het evenement verlaat, staan ​​er taxi’s op de speciale stand. Je vindt de taxistandplaats door de borden te volgen.

Woon je dichtbij en stapt u op de fiets of scooter? Parkeer je fiets of scooter in de daarvoor bestemde fietsenstalling. Je vindt de fietsenstalling door de borden te volgen.

Ticket info

Markeer de volgende data in je agenda!

📅 Member sale begint op 28 mei om 19:00 uur.
📅 Regular sale begint op 29 mei om 19:00 uur.

Regular ticket
€ 90,00 incl. fee

Supreme VIP ticket
€ 135,00 incl. fee

  • Aparte ingang
  • Toegang tot het VIP deck
  • Toegang tot de VIP lounge
  • Gratis locker
  • VIP wristband
  • VIP toiletten

Ja, elk ticket dient gepersonaliseerd te worden. Personalisatie is mogelijk vanaf 29 mei, 19:00 uur. De hoofdkoper ontvangt alle tickets zodra deze allemaal gepersonaliseerd zijn.