De Supremacy 2021 kaartverkoop start zaterdag!

“Driven by dedication, we are all eager to step out of the dark. Brave, resolute and offensive measures will be taken to bring you: SUPREMACY 2021.”

We hopen op 25 september weer duizenden supreme soldiers bij elkaar te kunnen brengen tijdens de ultieme raw hardstyle gathering. En dat alles met maar een doel: raging supreme!

Start kaartverkoop

Veel van jullie willen graag een Supremacy ticket bemachtigen na een volledig uitverkochte editie in 2019. Om onze trouwe fans de mogelijkheid te bieden om al een Supremacy ticket in huis te halen, start de kaartverkoop op 6 februari om 13:00 uur. Omdat het nog altijd moeilijke tijden zijn en er nog steeds een kans bestaat dat Supremacy niet door kan gaan, vragen wij alleen om een aanbetaling van slechts €10 (excl. fee). Check de FAQ at supremacy.nl/faq.

Nadat je jouw tickets hebt gescoord, zijn er twee opties:

  1. Supremacy gaat door: je betaalt  het resterende bedrag van je ticket (Regular = €45 excl. fee, Supreme VIP = €65 excl. fee)
  2. Supremacy gaat niet door: we bieden je direct de mogelijkheid om een refund aan te vragen of je kan jouw aanbetaling bewaren voor de volgende editie om zo verzekerd te zijn van je ticket

De kaartverkoop voor Supremacy 2021 start op 6 februari 2021 om 13:00 uur op supremacy.nl/tickets. Hopelijk zien we je daar!