Dit is de Supremacy timetable en final info

Op 22 september 2022 is het eindelijk tijd voor Supremacy. Zorg dat je goed voorbereid bent op het event en lees de final info hier!

Tickets

Supremacy 2022 tickets zijn sold out.

Ik heb mijn ticket(s) niet ontvangen of ben ze kwijt, wat nu?

Tickets worden direct verstuurd nadat de betaling is voltooid. Heb je je tickets nog niet ontvangen of ben je ze kwijt? Ga naar https://account.paylogic.com/i-lost-my-tickets vul je e-mailadres in en ontvang je tickets opnieuw.

Je tickets zijn daarnaast altijd te downloaden in je Paylogic profiel. Inloggen doe je hier. Zijn je tickets ook niet in je Paylogic account terug te vinden? Mogelijk heb je een ander e-mailadres gebruikt of een typefout gemaakt. Neem dan contact op met de klantenservice van Paylogic zodat ze dit voor je kunnen herstellen.

Ik heb een verkeerd e-mailadres gebruikt, kan dit gewijzigd worden?

Geen probleem. Neem dan contact op met de klantenservice van Paylogic zodat ze dit voor je kunnen herstellen.

Ik heb een verkeerde naam ingevuld tijdens het personaliseren van mijn ticket, kan ik dit aanpassen?

Heb je de verkeerde naam ingevuld bij het personaliseren van je ticket? Je kunt dit wijzigen via deze link.

Lockers

Er zullen e-lockers aanwezig zijn tijdens Supremacy. Dit betekent dat je een code zal ontvangen en je geen sleutel nodig hebt. Zorg dat je zuinig bent op deze code en laat aan niemand deze code zien wanneer je hem invoert. We raden je aan je locker in de presale te kopen op supremacy.nl/tickets. Dit is mogelijk tot donderdag 22 september 09:00 uur.

Wanneer je je locker ticket in de voorverkoop koopt, maak je kans op je leven lang gratis naar Supremacy, een gratis VIP upgrade, merchandise of tokens!

Timetable

VIP SIGNEER SESSIE

Er is een VIP signeersessies tijdens Supremacy met anthem maker Radical Redemption van 18:30 – 19:00 op het VIP deck.

Tot hoe laat mag ik naar binnen?

Je kunt tot 20.00 uur naar binnen, daarna zullen de deuren sluiten.

Floorplan

Minimumleeftijd

De minimumleeftijd voor Supremacy is 18 jaar. Dit betekent dat je op de dag van het evenement 18 jaar of ouder moet zijn. Hierover zullen we geen uitzonderingen maken. Zorg ervoor dat je een geldige identiteitskaart meeneemt. Geen ID betekent geen entree!

Geen sigaretten op Supremacy

Vanwege het rookverbod in openbare ruimtes, is het verboden om buiten de aangewezen rookruimtes bij Supremacy te roken. Vanwege de hoge boetes die de NVWA heeft opgelegd voor roken buiten de aangewezen rookruimtes en vanwege de gezondheidsrisico’s, hebben we besloten om geen sigaretten te verkopen op Supremacy. Dus zorg ervoor dat je ze al hebt voordat je Supremacy binnen gaat, je kunt geen sigaretten kopen tijdens het evenement.

Het toegestaan een e-smoker of vape mee te nemen. Let wel op dat deze gevuld is. Het is niet toegestaan om geopende refills mee te nemen, wel gesealde.

Rokersbeleid

Roken is alleen toegestaan in de daarvoor bestemde rookruimtes. Als je toch besluit buiten de aangegeven rookruimtes te roken, neem je het risico dat je van het evenement wordt verwijderd. Gebruik onze plattegrond om de rookruimtes te vinden.

Mindervalide

Tijdens Supremacy is er een rolstoeltoegankelijke entree en zijn er mindervalide toiletten aanwezig.

Vervoer

Je vindt hier alle vervoersmogelijkheden met alles wat je wil weten over openbaar vervoer, auto en parkeren en georganiseerde busreizen.

Merchandise

Er zal genoeg merchandise beschikbaar zijn bij Supremacy. Hier vind je de gloednieuwe Supremacy-merchandise, albums, merchandise gerelateerd aan de artiesten en meer. Wil je niet wachten tot het festival? Je kunt hier ook online je merchandise kopen.

Tokens & ATM

Er is geen geldautomaat in de Brabanthallen, maar het is mogelijk om je tokens en merchandise te kopen met PIN, creditcard of contant.

Recyclesysteem

Wij werken met een statiegeldsysteem op alle bekers, blikjes en flesjes die wij uitdelen aan de bar tijdens al onze evenementen. Om alles wat we uitdelen te recyclen, willen we zoveel mogelijk verzamelen. Op deze manier houden we het evenement samen schoon en zorgen we ervoor dat er geen afval op de grond ligt.

Hoe werkt dit?
Je ontvangt gratis een recycle chip bij de ingang. Let op: deze chip is geen muntje waarmee je drankjes kunt betalen. Hij heeft geen waarde en kan alleen gebruikt worden voor het statiegeld.

  1. Eerste ronde? Lever je recycle chip in tijdens je bestelling aan de bar;
  2. Volgende ronde? Neem je lege beker/fles mee naar de bar en ruil hem in bij het bestellen van je nieuwe drankje;
  3. Ben je je beker kwijt? Dan moet je 0,5 munt betalen voor een nieuwe beker/fles;
  4. Klaar? Breng je lege beker/fles naar de bar en ruil hem in voor een recycle chip.

Zo houden we samen Supremacy schoon!

Wat je wel/niet mag meenemen

We krijgen geregeld de vraag wat er wel en niet mee naar binnen mag worden genomen. We hebben een lijstje gemaakt van de dingen die het meest voor de hand liggend zijn. Check ze hier.

Wat je wel mee mag nemen:

Deodorant roller
Waterzak: als deze leeg is
Krukken
Bepanthen zalf
E-Smoker/Vape – behalve geopende navullingen (alleen te gebruiken in de rookruimtes)

Wat je niet mee mag nemen:

Vloeistoffen
Scherpe/gevaarlijke voorwerpen
Paraplu’s
Eten/drinken
Medicijnen

Het is niet toegestaan om medicijnen mee te nemen zonder doktersverklaring. Is het wel noodzakelijk dat je je medicijnen neemt gedurende het event? Zorg er dan voor dat je een doktersverklaring mee neemt.

Het is bij de EHBO mogelijk om te kolven en dit koel op te slaan tijdens het event.

Eten/drinken

Tijdens Supremacy is er een uitgebreide keuze aan verschillende etenswaren en drinken. Heb je een speciaal dieet? Maak je geen zorgen, we houden hier rekening mee en hebben ook vegetarische en veganistische opties. Mocht je vragen hebben, neem dan contact met ons op via [email protected].

Telefoon opladen

Het is mogelijk je telefoon op te laden tijdens het event. Er zijn powerbanks te koop bij de freshpoints

Gehoorbescherming

Je hebt maar één paar oren, dus wees er voorzichtig mee. Zorg ervoor dat je gehoorbescherming draagt. Sta ook niet te dicht bij de speakers, want achteraf kun je last krijgen van gehoorverlies. Het is mogelijk om oordoppen te kopen tijdens het evenement

(Video)camera’s

Alle soorten foto- en videocamera’s zijn toegestaan op het evenement, behalve grote (professionele) videocamera’s. Dus neem je camera’s mee en laat je vrienden jouw Supremacy zien! Vergeet niet om je foto’s op social media te delen met de hashtag #Supremacy2022.

Zero tolerance

Het drugsbeleid op Supremacy is zero-tolerance. Dit betekent dat alle soorten soft- en harddrugs verboden zijn.

Lost & Found

Alle gevonden voorwerpen worden de dinsdag tot uiterlijk twee weken na het event geplaatst op verlorenofgevonden.nl. Heb je zelf iets gevonden? Meld het item dan aan op verlorenofgevonden.nl.

Social media

Tijdens het event houden we je op de hoogte op onze sociale kanalen. Volg ons om op de hoogte te blijven:

facebook.com/supremacyevents
twitter.com/official_aod
instagram.com/supremacyevent
Snapchat: AOD-Official

Natuurlijk vinden wij het ook leuk om je post voorbij te zien komen! Gebruik daarom dus de hashtag #supremacy2022.

Celebrate Safe

Tijdens Supremacy feesten we veilig. Als je vragen hebt over het gebruik van alcohol of andere drugs ben je meer dan welkom op de  Unity Stand (supported by Celebrate Safe) in de gang. Unity is een vrijwilligersproject in de Nederlandse partyscene. Hun vrijwilligers zullen je graag op een objectieve en openminded manier advies geven over alcohol en andere drugs.

Voel je je onwel? Of voelt iemand zich niet lekker? Aarzel niet en ga naar onze eerste hulp. Zorg goed voor jezelf en voor elkaar!

Let op jezelf en op anderen

Voel je je niet goed, of voelt iemand anders zich niet lekker? Aarzel niet om naar de EHBO te gaan! Let op jezelf en op anderen.

Sieraden en waardevolle items

Het kan helaas wel eens voorkomen dat je sieraden of andere waardevolle items worden gestolen tijdens een event. Samen met onze beveiliging proberen we deze situaties te allen tijde te voorkomen. We raden je aan om je meest waardevolle sieraden en spullen thuis te laten om te voorkomen dat je deze verliest.