Pas op voor oplichters

Onze pre-sale ging door het dak! Helaas hebben we gemerkt dat sommige valse/te dure tickets al te koop staan op marktplaatsen of via onofficiële resellers.

Officiële tickets worden alleen verkocht via onze website (Paylogic shop) of doorverkocht via TicketSwap (in de toekomst). Op dit moment heeft nog niemand een ticket ontvangen, deze worden dichterbij de event datum uitgestuurd indien de volledige betaling van het ticket is voldaan. We adviseren dan ook om geen geld uit te geven voor tweedehands tickets op dit moment.

Wanneer de order is voltooid, moet elk ticket per bezoeker worden gepersonaliseerd, je naam komt dan ook altijd op het ticket te staan. Dit kan alleen wanneer het ticket gekocht is via officiële shops (Paylogic/TicketSwap).

We letten natuurlijk goed op de zwarte markt en wanneer we zien dat tickets worden verkocht tegen onze regelgeving in dan zorgen wij ervoor dat deze tickets gecanceld worden. Als dit het geval is, dan zullen we de beschikbare tickets aan onze loyale fans verkopen op een later moment.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen in geval van twijfel.