Hoe kom je bij Supremacy

Supremacy 2023 vindt plaats op 30 september in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch, Nederland. Weet je niet zeker wat de beste manier is om naar het evenement te gaan? Hieronder vind je alle transportmogelijkheden en alles wat je erover moet weten. Heb je nog vragen of advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op via [email protected], we helpen je graag!

Hoe je ook naar Supremacy reist, reis verantwoord. Als je alcohol hebt gedronken, overschat je vaak hoe goed je nog kunt rijden. Maar je bent een gevaar voor jezelf en andere weggebruikers. Zorg voor veilig vervoer naar huis, regel een chauffeur, neem een taxi, duik een hotelletje in, laat je ophalen of kom met het OV.

Geen zin om te bobben? Supremacy is ook bereiken met het openbaar vervoer. Je kunt de trein nemen naar Centraal Station ‘s-Hertogenbosch, dat op 15 minuten loopafstand van de Brabanthallen ligt. De meeste treinen rijden nog na 23:00.

Wees goed voorbereid op je reis en gebruik de ‘NS Reisplanner’ of ‘9292’. Gebruik deze apps om erachter te komen of er constructies op uw route zijn.

Er rijden geen pendelbussen tussen het station en de locatie, want de Brabanthallen zijn op loopafstand van het station. Volg de borden om van het station naar de locatie te komen.

Op zoek naar een gemakkelijke en comfortabele manier om naar Supremacy te reizen? Onze officiële buspartners organiseren busreizen door heel Nederland en Europa, inclusief de meeste Nederlandse luchthavens. Bekijk deze lijst om een ​​georganiseerde bustour te vinden in uw stad / land. Het is ook mogelijk om je eigen bustour te organiseren via onze officiële partners.

Zelf een busreis naar het evenement organiseren? Meld je dan aan via dit formulier.

Wil je jouw bezoek aan Supremacy extra comfortabel maken met een overnachting? Boek een compleet hotelarrangement inclusief tickets, 1,2 of 3 nachten in een hotel en transfer van / naar het evenement. Wil je het meeste uit je weekend halen? U kunt ook een 4e nacht in een hotel boeken. Bezoek travel.artofdance.nl voor meer info.

Reis je met de auto naar Supremacy? Als je Supremacy in je navigatie wilt invoeren is het adres: Diezekade 2, ‘s-Hertogenbosch. Zet je navigatiesysteem uit zodra je de gele verkeersborden “Supremacy” ziet, deze wijzen je de snelste route naar het event.

 

 

Word je weggebracht en/of opgehaald? Lucky you! Maak in dit geval gebruik van de “Kiss & Ride” locatie. Deze wordt duidelijk aangegeven met borden en is goed bereikbaar voor zowel bezoekers als chauffeurs.

Als je met de taxi naar Supremacy reist, zorg er dan voor dat de chauffeur de borden ‘Taxi’ volgt naar de taxistandplaats. Wanneer je het evenement verlaat, staan er taxi’s op de speciale standplaats. Je vindt de taxistandplaats door de borden te volgen.

Woon je dichtbij en spring je op je fiets of scooter? Maak dan gebruik van de fietsenstalling. De stalling is gelegen nabij het event en is via bewegwijzering duidelijk aangegeven.